Tunteiden vuoristorataa

talo-11-9-2016

Voi sitä innostuksen määrää kun saimme valun! Tämä on nyt sitä plaanoa, josta en totuuden nimissä vieläkään tiedä kovin paljoa. Se kuivuu nopeasti, ainakin kun meillä sitä on aika ohuelti. Alla kun on jo ontelolaatat ja styroksit. Valu tehtiin kahden päivän aikana lähinnä siksi, että välillä tekijöiltä loppui ainekset kesken.

 

talo-11-9-2016_2

Tässä on nyt sitten tepasteltu koko perhe – lapset lähinnä juosseet ympyrää kiljuen 🙂 Lienee hyvä merkki? Siinä meni taas ihastellessa ne vähät kerrat kun talolla ehdin itse käymään. Onhan se tosi hieno. Suunnittelemme vain pinnoittavamme sen keittiö- ja eteistiloissa – säästyy rahaa samalla. Pitää tutkia vielä niitä sävyjä yms.

No, kävin sitten taas tänään nuorimmaisen kanssa talolla kääntymässä ja ihastelemassa miehen tekemiä tipparimoja ikkunoiden päällä. Kävelin tulevan keittiön paikalla ja yhtäkkiä tajusin, että sähköt on vedetty liian kauas saarekkeesta! Keittiösaareke on ”elänyt” tässä matkan varrella, ja samalla kun se on vähän pienentynyt, on se myös siirtynyt lähemmäs allasseinää. Sähköasentajalle oli kyllä toimitettu uudet mittapiirrokset, mutta olivatko sitten kuitenkin käyttäneet alkuperäisiä, mene ja tiedä. Nyt on fiilikset alamaissa kun mietin, piikataanko tuo upea uusi lattia auki ja siirretään sähköjä n. 60 cm allasseinää kohti…

talo-11-9-2016_3

Iso saareke saa olla että sähköt ja liesituulettimen hormi kohtaavat.

Aluksi meinasin pelastaa tilanteen tekemällä isomman saarekkeen, mutta sitten saarekkeen ja takan väliin jää vain pieni rako josta kulkea ohi. Keskellä käytävää taas ei ole kiva olla sähköpistoketta 🙂 Mietin, että jos lattia piikataan auki, niin meneekö lattialämmitysputket samalla… No, ehkä tästä vielä selvitään. Juuri kun pääsin sanomasta miten kivasti kaikki on mennyt tähän asti. Sitä ei ikinä saa sanoa ääneen!

No, nukun yön yli ja ehkä asia selviää. Tässä meneekin 2 seuraavaa viikkoa sellaista haipakkaa, että pakko lienee ensi yön aikana selvittää tämä, muuten jää kokonaan selvittämättä. Kyllä tästä vielä noustaan 🙂 Palataan!

talo-11-9-2016_4

Uusi tipparima.

 

 

 

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s