Lämmin tuulenhenkäys käy tontilla

image

Ihana sää!!! Tähän asti tontilla on aina tuullut melko voimakkaasti, mutta nyt on pari päivää ollut niin ihanan lämmintä, että osaan kuvitella itseni terassille nautiskelemaan.

Paalutus on valmis ja tontti täynnä reikiä. Ihan varmaa tietoa pisimmän paalun pituudesta ei ole, mutta ainakin yhdessä vaiheessa pisin oli 21,5 metriä!

Vaikka savipohjainen maaperä tuokin omat haasteensa rakentamiseen ja myös pihanrakennukseen, olemme silti tosi tyytyväisiä valintaan. Tontilla on vain niin hyvä fiilis, että samanlaista harvoin kokee. Meillä oli aluksi eri tontti varattuna kunnes tämä alkoi kutsua puoleensa. Talo tulee sijaitsemaan tien etelä/lounaispäädyssä, ja vastakkaisen tontin talo ei ole kohtisuoraan linjassa meidän talon kanssa. Auringonlasku pitäisi näkyä meille melko pitkälle kesäänkin, mutta senhän näkee sitten kun naapuritalo on pystyssä 🙂

Mielikuvat elävät tällä hetkellä vahvoina! Näen sieluni silmin kesäisen ilta-auringon heijasteen olohuoneen korkean tilan yläikkunasta sisään. Jos todellisuus vastaa kuvitelmia edes 25% verran niin olen tyytyväinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s